Bestellen 20 – 25 januari, week 4

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    telefoon(verplicht)

    Bezorgadres plaats

    Prijs €8,00 per maaltijd tenzij anders vermeld

    Aantal
    1 persoon2 personen3 personen4 personen

    Maandag 20 januari menu
    Bonen soep € 2,00Vla met aardbeiensaus € 2,00
    ma-20-A-menu Kipschnitzel, jus, Broccoli mix, gekookte aardappelen
    ma-20-B-menu Spaghetti Bolognese (gehakt-tomaatsaus), rauwkost en kaas

    Dinsdag 21 januari menu
    Kip-crème soep € 2,00Yoghurt met ananas € 2,00
    di-21-C-menu Runder draadjes vlees, jus, witlofa la crème, aardappelpuree
    di-21-D-menu Stamppot Hutspot (wortel-ui), rookworst en casseller rib

    Woensdag 22 januari menu
    Kerrie soep gebonden € 2,00Kwark met frambozensaus € 2,00
    wo-22-A-menu Runderburger speciaal, jus, rode bietjes, gekookte aardappelen
    wo-22-B-menu Boeren omelet, jus, sperzieboontjes, aardappeltjes uit de oven

    Donderdag 23 januari menu
    Mexicaanse soep €2,00Appel-kaneel vla € 2,00
    do-23e-c-menu Varkenslapje, jus, spruitjes, gekookte aardappelen
    do-23e-D-menu Nasi goreng, kip saté, pindasaus, rauwkost met atjar

    Vrijdag 24 januari menu
    Knolselderij soep €2,00Griesmeel vla € 2,00
    vr-24e-A-menu Kipdijfilet met kaas/tomaat, jus, stoofappeltjes, gekookte aardappelen
    vr-24e-B-menu Gebakken vis, remoulade-saus, gemengde sla, gebakken aardappeltjes €9,50

    Zaterdag 25 januari menu
    Groente soep helder €2,00Griekse yoghurt met bruine suiker € 2,00
    zat-25e-C-menu Capucijnerschotel met piccalilly, gehakt, selderij, prei, rauwkost
    zat-25e-D-menu Kippen ragout, bloemkool, gekookte aardappelen
    zat-25e-E-menu Aardappelsalade, garnituur van brie, fruit, walnoten en ei €9,50