Bestellen 17 – 22 februari, week 8 Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht) telefoon(verplicht) Bezorgadres plaats Prijs €8,00 per maaltijd tenzij anders vermeld Aantal 1 persoon2 personen3 personen4 personen Maandag 17 februari menu Kippen bouillon € 2,00Perzikvla € 2,00 ma-17-A-menu Winterse runderragout, jus, rode kool, aardappelpuree ma-17-B-menu Eier mie goreng, varkenshaas in pindasaus, komkommersla Dinsdag 18 februari menu Tomatensoep € 2,00kersen kwark € 2,00 di-18-C-menu Gehaktbal met ui (varkens), jus, bloemkool met saus, gekookte aardappel di-18-D-menu Lasagne du chef (rund-spinazie-tomaat, kaas), rauwkost Woensdag 19 februari menu Groentesoep € 2,00Yoghurt citroen € 2,00 wo-19-A-menu Kipfilet tranches in sinaasappelsaus, rode bietjes, gekookte aardappelen wo-19-B-menu Noord-Hollandse bonenschotel (piccalilly, gehakt, kool, selderij), rauwkost Donderdag 20 februari menu Kip-cremesoep €2,00Roomvla-caramel € 2,00 do-20e-c-menu Hete bliksem (appel, ui), wiener worstjes, jus do-20e-D-menu Kalkoen-pastei (room), sperzieboontjes, witte rijst Vrijdag 21 februari menu Koninginnesoep €2,00Mokkapudding € 2,00 vr-21e-A-menu Braadworstje, jus, spruitjes-mix, aardappelpuree vr-21e-B-menu Gebakken vis, remoulade-saus, gemengde sla, gebakken aardappeltjes €9,50 Zaterdag 22 februari menu Prei-mosterdsoep €2,00Appel-perenvla € 2,00 zat-11e-C-menu Runderlapje, jus, witlof, gekookte aardappelen zat-11e-D-menu Kipreepjes in Zuidafrikaanse saus, gele rijst met aubergine zat-22e-E-menu Waldorf salade, Garni van Franse kaasjes en gerookte ham €9,50 Menu van de Week €8,50 Gebraden fricandeau, jus, tutti frutti (koud), ovenaardappeltaart Weekmenu op maandagWeekmenu op woensdagWeekmenu op vrijdag Δ