Bestellen 17 – 22 februari, week 8

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    telefoon(verplicht)

    Bezorgadres plaats

    Prijs €8,00 per maaltijd tenzij anders vermeld

    Aantal
    1 persoon2 personen3 personen4 personen

    Maandag 17 februari menu
    Kippen bouillon € 2,00Perzikvla € 2,00
    ma-17-A-menu Winterse runderragout, jus, rode kool, aardappelpuree
    ma-17-B-menu Eier mie goreng, varkenshaas in pindasaus, komkommersla

    Dinsdag 18 februari menu
    Tomatensoep € 2,00kersen kwark € 2,00
    di-18-C-menu Gehaktbal met ui (varkens), jus, bloemkool met saus, gekookte aardappel
    di-18-D-menu Lasagne du chef (rund-spinazie-tomaat, kaas), rauwkost

    Woensdag 19 februari menu
    Groentesoep € 2,00Yoghurt citroen € 2,00
    wo-19-A-menu Kipfilet tranches in sinaasappelsaus, rode bietjes, gekookte aardappelen
    wo-19-B-menu Noord-Hollandse bonenschotel (piccalilly, gehakt, kool, selderij), rauwkost

    Donderdag 20 februari menu
    Kip-cremesoep €2,00Roomvla-caramel € 2,00
    do-20e-c-menu Hete bliksem (appel, ui), wiener worstjes, jus
    do-20e-D-menu Kalkoen-pastei (room), sperzieboontjes, witte rijst

    Vrijdag 21 februari menu
    Koninginnesoep €2,00Mokkapudding € 2,00
    vr-21e-A-menu Braadworstje, jus, spruitjes-mix, aardappelpuree
    vr-21e-B-menu Gebakken vis, remoulade-saus, gemengde sla, gebakken aardappeltjes €9,50

    Zaterdag 22 februari menu
    Prei-mosterdsoep €2,00Appel-perenvla € 2,00
    zat-11e-C-menu Runderlapje, jus, witlof, gekookte aardappelen
    zat-11e-D-menu Kipreepjes in Zuidafrikaanse saus, gele rijst met aubergine
    zat-22e-E-menu Waldorf salade, Garni van Franse kaasjes en gerookte ham €9,50

    Menu van de Week €8,50

    Gebraden fricandeau, jus, tutti frutti (koud), ovenaardappeltaart
    Weekmenu op maandagWeekmenu op woensdagWeekmenu op vrijdag