Bestellen 20 – 25 januari, week 4 Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht) telefoon(verplicht) Bezorgadres plaats Prijs €8,00 per maaltijd tenzij anders vermeld Aantal 1 persoon2 personen3 personen4 personen Maandag 20 januari menu Bonen soep € 2,00Vla met aardbeiensaus € 2,00 ma-20-A-menu Kipschnitzel, jus, Broccoli mix, gekookte aardappelen ma-20-B-menu Spaghetti Bolognese (gehakt-tomaatsaus), rauwkost en kaas Dinsdag 21 januari menu Kip-crème soep € 2,00Yoghurt met ananas € 2,00 di-21-C-menu Runder draadjes vlees, jus, witlofa la crème, aardappelpuree di-21-D-menu Stamppot Hutspot (wortel-ui), rookworst en casseller rib Woensdag 22 januari menu Kerrie soep gebonden € 2,00Kwark met frambozensaus € 2,00 wo-22-A-menu Runderburger speciaal, jus, rode bietjes, gekookte aardappelen wo-22-B-menu Boeren omelet, jus, sperzieboontjes, aardappeltjes uit de oven Donderdag 23 januari menu Mexicaanse soep €2,00Appel-kaneel vla € 2,00 do-23e-c-menu Varkenslapje, jus, spruitjes, gekookte aardappelen do-23e-D-menu Nasi goreng, kip saté, pindasaus, rauwkost met atjar Vrijdag 24 januari menu Knolselderij soep €2,00Griesmeel vla € 2,00 vr-24e-A-menu Kipdijfilet met kaas/tomaat, jus, stoofappeltjes, gekookte aardappelen vr-24e-B-menu Gebakken vis, remoulade-saus, gemengde sla, gebakken aardappeltjes €9,50 Zaterdag 25 januari menu Groente soep helder €2,00Griekse yoghurt met bruine suiker € 2,00 zat-25e-C-menu Capucijnerschotel met piccalilly, gehakt, selderij, prei, rauwkost zat-25e-D-menu Kippen ragout, bloemkool, gekookte aardappelen zat-25e-E-menu Aardappelsalade, garnituur van brie, fruit, walnoten en ei €9,50 Δ